Opbrengst van de Warmste Bar’t gaat naar het Fonds Jan Filliers

Opbrengst van de Warmste Bar’t gaat naar het Fonds Jan Filliers

Bart Vandekerckhove en Jurgis Sprengers stelden hun project voor op Radio Tequila. Foto: Roland Aerssens

Deinze / Nevele - Foodbart organiseert samen met enkele jongeren en jong Deins muzikaal talent drie weken lang aperitiefconcerten voor het goede doel. Sara Van Cauwenberghe, Bossie en Op ’t Gemakske zorgen voor de muziek en de opbrengst van de Warmste Bar’t gaat naar het Fonds Jan Filliers. Sara Van Cauwenberghe beet vorige zondag de spits af. Op zondag 15 december komt de Deinse singer-songwriter Bossie, alias Maarten Van den Bossche langs.

“We nodigen iedereen uit voor een gezellig aperitiefconcert gedurende drie zondagen in december”, zegt Marlies Kints, één van de organisatoren. “Naast muziek kan je komen genieten van een lekkere cava, een goeie chocomelk of iets straffer uit het Filliers-assortiment. Alle opbrengsten gaan naar het Fonds Jan Filliers."

Op zondag 22 december mogen de jongens van de Deinse coverband "Op 't Gemakske" de derde week afsluiten. “Vorig jaar steunden we dit initiatief al en konden we samen met Sara en Bossie over de drie zondagen meer dan €1000 ophalen voor het Fonds Jan Filliers”, zegt Francies Dewitte. “Deze keer steunen we graag opnieuw en is het de doelstelling om de opbrengst van vorig jaar nog te overtreffen.”

“Tijdens de Warmste Week zullen we met de organisatoren en zoveel mogelijk muzikanten naar Kortrijk gaan om onze cheque af te geven”, zegt Bart Vandekerckhove.

Afspraak bij Foodbart, Kortrijkstraat 4 in Deinze. De concerten starten telkens om 11 uur en de toegang is gratis.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio