BENE-League handbal: Bocholt haalt vernietigend uit tegen Pelt

BENE-League handbal: Bocholt haalt vernietigend uit tegen Pelt

Foto: Dick Demey

Met duidelijke overwinningen tegen respectievelijk Pelt en Aalsmeer hebben Achilles Bocholt en Lions een flinke stap gezet richting de Final Four van de BENE-League handbal.

Opvallend was zeker de ruime 36-26 zege van Bocholt tegen de buren uit Pelt, die nochtans met veel ambitie naar de Damburg-sporthal afgezakt waren. Maar tegen een beresterk Bocholt was zaterdagavond geen kruid gewassen. En daarmee ziet Pelt het Nederlandse Bevo (27-29 winst in Hasselt) weer haasje-over springen in het klassement. Wezet liet verrassend een punt bij Hurry up (29-29) en ziet zijn deelname aan het finaleweekend in het gedrang komen. Wezet en Bevo delen de derde plaats met twee punten voorsprong op Pelt. De tickets voor de eindronde beloven zeven speeldagen voor het einde erg duur te worden. Tongeren haakt na een verrassende 27-28 nederlaag tegen Volendam af in de strijd voor de Final Four. En hekkensluiter Atomix tot slot boekte tegen Houten zijn tweede overwinning van het seizoen (30-23).

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.