Reinaert De Vos op bezoek bij Encachado

Reinaert De Vos op bezoek bij Encachado

Foto: www.teaterpunt.be

Zulte - Jeugdtoneel Encachado speelt “Reinaert de Vos - een beestig epos” in een regie van Gilles Lavent in de Gaston Martenszaal in Zulte. De eerste voorstelling heeft plaats op vrijdag 17 januari.

De dieren van het bos zijn razend. Reinaert de vos eet Canteclaer de haan zijn laatste kuiken op en die druppel doet de emmer overlopen. Moord en brand. Het is tijd dat Koning Nobel de leeuw er wat aan doet. Verschillende dieren krijgen de opdracht Reinaert naar het hof van de koning te brengen: Bruintje de beer, Tibeert de kat en Grimbeert de das. Hun pogingen zijn niet allemaal even succesvol. Reinaert is slim en bedrieglijk. Hij heeft honger en dorst. Bloeddorst. En wie gelooft er nu dat hij vegetariër is geworden?

Spelen mee: Loes Cornelis, Liv Coudyzer, Baptiste Decock, Zara De Smet, Imme Desmet, Hanne De Vriese, Féline Gourmand, Sander Haerinck, Nette D’homme, Seppe Mestdagh, Ine Missant, Lars Monfils, Fien Nachtergaele, Viktor Peers, Anouk Rambour, Jietse Roose, Marlies Rosseel, Amelie Serlet, Nathan Serlet, Emma Tieberghien, Minne Van De Wiele, Daan Van Herpe, Mathieu Van Quathem, Nand Vanwynsberghe, Noor Vanwynsberghe, Sterre Vanwynsberghe, Ella Vasseur, Achille Verheye en Miel Verzele.

Praktisch

Waar: Gaston Martenszaal, Staatsbaan 148, 9870 Zulte

Wanneer: vrijdagen 17 en 24 januari, zaterdagen 18 en 25 januari, telkens om 20 u, zondag 19 januari om 15 u.

Toegang: € 10. Een familieticket kost €8. Wie jonger is dan 16 betaalt ook slechts €8. Tickets via www.teaterpunt.be.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio