Celebs

Meghan Markle is al naar Canada vertrokken, prins Harry blijft in Verenigd Koninkrijk om te onderhandelen over vertrek

Meghan Markle is al naar Canada vertrokken, prins Harry blijft in Verenigd Koninkrijk om te onderhandelen over vertrek

Foto: AFP

Ligt de toekomst van prins Harry en Meghan Markle in Canada? Daar lijkt het vrijdag nog net iets meer dan de voorbije dagen op, want Meghan heeft volgens Britse kranten het Verenigd Koninkrijk al verlaten. In Canada is ze herenigd met hun acht maanden oude zoontje Archie.

Drie dagen nadat de Britse royals bekendmaakten dat ze een stap terugzetten binnen het Brits koningshuis en hun tijd zullen verdelen tussen het Verenigd Koninkrijk en Noord-Amerika, heeft Meghan Markle het VK al verlaten. Ze is naar Canada gevlogen, het land waar ze net een vakantie van zes weken doorgebracht hebben en waar ze naar alle verwachting ook zullen gaan wonen. Dat melden Britse kranten.

LEES OOK. Kritiek op Prins Harry en Meghan zwelt aan: ze willen wel de lusten, maar niet de lasten (+)

Ze is daar herenigd met hun acht maanden oude zoontje Archie, die na hun vakantie was achtergebleven bij een nanny. Meghan is dus slechts vier dagen in het Verenigd Koninkrijk geweest na hun vakantie.

Prins Harry is in het Verenigd Koninkrijk achtergebleven om te onderhandelen met zijn familie. Zijn kantoor is spoedbesprekingen begonnen met de koningin, prins Charles en prins William omtrent de nieuwe rol die de hertog en de hertogin kunnen hebben en hoe die te financieren, aldus de commerciële zender ITV.

LEES OOK. Voormalige woordvoerder van Queen Elizabeth is boos op Harry en Meghan: “Hoe durven ze een stap terugzetten?”

Vanuit officiële hoek klinkt het dat inderdaad spoed gezet wordt achter het vinden van een oplossing voor Harry en Meghan. Onder meer waar ze gaan wonen, of ze gaan werken en hoe het met hun beveiliging zit zijn nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees