Topfavoriete Miss België onderuit

Topfavoriete Miss België onderuit

Celine gaat op de grond. Foto: Eclips TV

Celine Van Ouytsel (22), de nieuwe Miss België, is tijdens de verkiezingsshow onderuit gegaan. Letterlijk. Bij de introductie van de 32 finalisten viel ze van de trap. En wat verloor ze bij haar val? Haar sandalen of toch een bh?

Drie meisjes maakten tijdens hun voorstelling in Plopsatheater in De Panne een uitschuiver bij het afdalen van de trappen. Celest Decaesstecker, bijvoorbeeld, miste de laatste trap en kon zich met veel moeite staande houden op haar hoge hakken.

Celine Van Ouytsel had minder geluk: zij viel op haar knieën. Ze verloor haar glimlach niet en stond direct recht alsof er niets gebeurd was.

Bekijk de beelden hier:

Celine liet bij haar val een attribuut achter op het podium, al is het onduidelijk wat precies. Twitter-gebruikers geloven dat het zowaar een bh is, maar het kunnen ook haar schoenen zijn.

Topfavoriete Miss België onderuit
Wat laat Celine achter het podium? Haar sandalen of haar bh? Foto: if

Celine Van Ouytsel, een 23-jarige blondine uit Herentals, nam ook al deel aan Miss Antwerpen 2016 en werd toen tweede eredame van Lenty Frans, die later Miss België werd. Ze heeft intussen een masterdiploma Rechten behaald, met onderscheiding. En op Instagram is ze een influencer met 63.500 volgers.

Uittredend Miss België Elena Castro Suarez (19) rekende in een voorbeschouwing in onze krant Celine tot een van de vijf topfavorieten.

LEES OOK. Miss België Elena Castro Suarez kiest haar vijf favoriete opvolgsters

De verkiezing is te volgen op Eclips TV, kanaal 51 bij Telenet, kanaal 90 bij Proximus.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees