Voetbal eerste provinciale

Jong Zulte met de bus naar leider Bambrugge

Jong Zulte met de bus naar leider Bambrugge

Foto: www.jongzulte.be

Zulte - Kantinehouder Marc Nachtergaele en Jong Zulte leggen op zondag 26 januari een supportersbus in voor de match op leider Bambrugge.

Op zondag 26 januari om 15 u speelt het eerste elftal van Jong Zulte tegen competitieleider Bambrugge in Erpe-Mere. Bambrugge haalde dit weekend nog de tweede periodetitel in eerste provinciale binnen.

Marc Nachtergaele, uitbater van de kantine in de Kastanjelaan: ‘Samen met enkele vrienden hebben we besloten een bus in te leggen naar Bambrugge om onze ploeg aan te moedigen, net zoals twee jaar geleden. Het zou leuk zijn om met zoveel mogelijk supporters daar aanwezig te zijn. ‘

De bus vertrekt om 13.15 u aan de kantine in de Kastanjelaan in Zulte. Maar voor het vertrek worden jullie al op een koffie met gebak getrakteerd door Rosanne en Marc , uitbaters van de kantine. Best dus al een halfuurtje op voorhand aanwezig zijn. De bus is terug aan de kantine rond 18 u.

Je betaalt voor deze sportieve uitstap 10 euro per persoon. Inschrijven kan met de inschrijvingsstrookjes, die je aantreft in de kantines in de Kastanjelaan en Waalmeers.

Meer info bij Marc Nachtergaele, Moerbeekstr 54, Zulte, tel. 0476 37 19 18, marc.nachtergaele@pandora.be of Freddy Buyle, Anglo, Zulte, tel. 0478 69 38 02.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio