Ine Beyen vergezelt Cameron Vandenbroucke tijdens het BK veldrijden: “Eigenlijk altijd gezegd dat ik niet met renner wilde samen zijn”

Ine Beyen vergezelt Cameron Vandenbroucke tijdens het BK veldrijden: “Tim ziet me bijna altijd als ik roep” Video: Ine Beyen & Dieter Put

Het BK veldrijden werd voor Tim Merlier met een vierde plaats geen succes. Ondanks de aanmoedigingen van zijn vriendin Cameron Vandenbroucke (20), die “Tiem” luidkeels aanmoedigde langs het parcours. Onze columniste Ine Beyen mocht haar de hele dag volgen en stelde snel vast dat de jonge wielrenster veel populariteit geniet onder de supporters. “Ik heb eigenlijk altijd gezegd dat ik niet samen wilde zijn met een renner”, vertelde ze. “Omdat ik weet hoe ze zijn.”

LEES OOK (N+). In het spoor van rennersvrouw Cameron Vandenbroucke, de vriendin van Tim Merlier: “Ik voel mij schuldig, want ik was er deze week te weinig voor hem”

bekijk ook

Ine Beyen met Paul Herygers naar de cross: “Er waren kranten die me na dat schouderklopje de paljas van Malle noemden”

Video: Het Nieuwsblad

Ine Beyen volgde de immer populaire Zdenek Stybar in Bredene: “Mensen supporteren voor mij alsof het een WK is, echt zot”

Ine Beyen in het spoor van Fien Maddens, de nieuwe vriendin van Eli Iserbyt: “Vroeger was de cross mijn dutjesmoment”

Corrigeer

MEER NIEUWS