Tweede trainingssessie in de Kollebloem

Overdaad met de feestdagen? Arno Monsecour verlost u van uw schuldgevoel met voedingsadvies

Overdaad met de feestdagen? Arno Monsecour verlost u van uw schuldgevoel met voedingsadvies

Frietjes, magda? Natuurlijk mag je er nog van genieten! Foto: Geert Herman

Destelbergen - Voedingsbewustzijn, misschien heeft u er - en u was niet alleen - niet of helemaal niet bij stilgestaan de voorbije feestdagen. Of heeft u na exact veertien dagen al wat moeite met goede voornemens en weegschalen in uw buurt? Voedingsdeskundige Arno Monsecour doet zijn training van een tijdje geleden morgen woensdag 15 januari nog eens over in De Kollebloem in de Leenstraat. Omdat je met die mindset rond eten nooit klaar bent, en vooral omdat het vorige keer al een succes was en veel mensen op hun (figuurlijke) honger bleven zitten.

Er is een resem van factoren die ons minder gezond doen eten. Maar soms moet een mens eens met de neus op het bord gedrukt worden om het allemaal te beseffen. "Er is zeker een start voor een andere aanpak, en dat heeft niets met de jaarwende te maken", zegt de voedingsdeskundige uit Heusden. "Wilskracht en karakter zijn mooie woorden, maar dat is niet bij iedereen de sleutel tot succes. Met een pak inzichten, tools, en een heuse training kunnen geïnteresseerden zeker op de goede weg gezet worden." 

Woensdag 15 januari van 19 uur tot 20.30 uur verneemt u er proefondervindelijk meer over in De Kollebloem in de Leenstraat in Heusden. Meer weten? 0475 36 32 94. Inschrijven kan nog via deze link. Een kleine honderd mensen zijn u al voor geweest, niet te lang wachten dus tot het bordje 'volzet' wordt omgedraaid. 

 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio