Twee vrouwen gekneld na ongeval in Assenede

Assenede -

Bij een zwaar verkeersongeval op de N49 in Assenede zijn dinsdagavond drie gewonden gevallen. Eén jongedame was er erg aan toe, de twee chauffeurs hadden lichtere verwondingen. De rijrichting Antwerpen was gedurende een uur volledig afgesloten.

Rond 21.45 uur gebeurde aan het kruispunt met de Stoepestraat een zwaar ongeval. Een Nissan Micra die uit de richting van Antwerpen kwam sloeg linksaf richting Ertvelde. De andere wagen, een robuste Ssangyong Rodius, reed in de andere richting.

Volgens een ooggetuige hadden beide wagens groen licht. De chauffeur van de Nissan stopte echter niet waardoor de Ssangyong een aanrijding niet meer kon vermijden.

De beide chauffeurs van de wagens, twee dames, werden lichtgewond. De inzittende van de Nissan Micra, die de volledig impact aan haar kant had, moest worden bevrijd door de brandweerposten van Zelzate en Assenede.

In de richting van Antwerpen was de weg volledig afgesloten gedurende een uur, in de richting van Knokke bleef hij open. Het verkeer van en naar het centrum van Ertvelde kon het kruispunt niet oversteken, het moest plaatselijk omrijden. Rond 23 uur begonnen de takelwerkzaamheden.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio