Levensgevaarlijke act loopt helemaal uit de hand in ‘America’s got talent’

Consternatie in de nieuwste aflevering van ‘America’s got talent: the champions’. De act van kandidaat Ben Blaque liep zo erg uit de hand dat de jury besloot om er een vroegtijdig einde aan te maken en Blaque meteen naar huis te sturen.

Ben Blaque had jurylid Alesha Dixon gevraagd om hem te helpen met zijn act. Die bestond uit een spelletje Russische roulette, maar dan met een kruisboog. Terwijl Blaque vastgebonden hing aan een doelwit, werden er vijf pijlen op hem gericht. Dixon moest die een voor een afvuren op hem. Als ze dat in de juiste volgorde deed, was er geen probleem. Maar anders...

“Wat gebeurt er als ze de pijlen in de verkeerde volgorde lost? Worden ze dan in je hart geschoten?”, vroeg jurylid Simon Cowell aan de kandidaat. Blaque antwoordde met “euh ja”, maar verklaarde dat hij genoeg vertrouwen had in Dixon en toch door wilde gaan met zijn act. “Ik ben nergens bang voor.”

Jurylid Howie Mandel drukte echter meteen op de rode knop, omdat hij had gezien dat Blaque de veiligheidspal van zijn kruisboog was vergeten op te zetten. En ook Heidi Klum en Simon Cowell riepen tijdens de act dat het moest stoppen. Blaque werd losgemaakt en naar huis gestuurd. Met vier rode knoppen, maar wel zonder pijl in zijn hart.

‘America’s got talent: the champions’ is een talentenjacht waar alleen oud-winnaars of opmerkelijke deelnemers uit een van de vorige edities van ‘America’s got talent’ mogen deelnemen.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees