Leren vegetarisch koken

Leren vegetarisch koken

Peter Vandermeersch Foto: www.dezonnekeuken.be

Zulte - Bioboerderij De Zonnekouter in Machelen organiseert, in samenwerking met Vegetarische Kookschool De Zonnekeuken, een cursus ‘Vegetarisch koken’. De eerste sessie van een reeks van zeven heeft plaats op donderdagavond 23 januari.

Vegetarisch koken is meer dan het vlees weglaten en leren koken met vleesvervangers. De vegetarische keuken biedt vooral heel wat nieuwe mogelijkheden om je maaltijden bewuster en doordachter te gaan opbouwen en vorm te geven. Je leert in deze opleiding op een vakkundige maar toch eenvoudige en kunstzinnige wijze vegetarisch koken. Je leert er werken met heel wat nieuwe ingrediënten en ze op een goed verteerbare en smakelijke manier bereiden.

Lesgever Peter Vandermeersch bemerkte de nood aan een nieuwe vorm van vakkennis en kooklessen en richtte daartoe de vegetarische kookschool "De Zonnekeuken" op.  Deze kookschool verzorgt sedert 2007 fulltime kooklessen, vorming, voordrachten, opleidingen en teambuilding in grote delen van Vlaanderen en dit in samenwerking met tal van vormingscentra, organisaties, steden, culturele centra en bedrijven.

De opleiding is gericht op iedereen met interesse in nieuwe mogelijkheden met voeding en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Praktisch

Wanneer: donderdagen 23 januari, 13 februari, 19 maart, 2 april, 23 april, 14 mei en 4 juni 2020, telkens van 19 u tot 22 u.

Waar: Bioboerderij De Zonnekouter, Vossenholstraat 9, Machelen

Prijs: €280 voor 7 lessen, alles inbegrepen. Info en inschrijven via info@dezonnekeuken.be of tel. 050.54.80.67.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio