Met de jeep-trein door de 17 deelgemeenten van Deinze en het Land van Nevele

Deinze / Nevele - Pasar Deinze organiseert bij twee gelegenheden in maart een toeristische sneukeltocht doorheen de zeventien deelgemeenten van de stad Deinze en het Land van Nevele. Voor één keer is dat nu eens niet met de fiets of te voet maar met een luxueus jeep-treintje. Op de eerste datum, 14 maart, zijn de 52 plaatsen van het treintje ondertussen volledig volgeboekt. Het treintje rijdt een tweede keer op 21 maart, daarvoor zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar.

je wordt verwelkomd met koffie en een malse boterkoek in restaurant De Sterre’ in de Ooidonkdreef in Bachte-Maria-Leerne om 8.30 u. Om 9 uur start de rondrit op de parking in de Ooidonkdreef richting kasteel Ooidonk

Organisator John De Vlieger: ‘Het is een unieke gelegenheid voor de leden van Pasar, maar ook voor alle inwoners van Deinze en de regio, om op een ontspannende manier kennis te maken met de tweede grootste stad  in oppervlakte van Oost-Vlaanderen. En tegelijk de mooiste hoekjes en plekjes te verkennen. Het wordt meer dan een dagtrip. We koppelen alles immers aan enkele stops waar wat lekkers te proeven valt. Niemand hoeft die dag dus aan eten te denken want wij zorgen 's avonds ook voor een lekker avondmaal als afsluiter.’ Alle deelnemers krijgen na hun inschrijving een mooi uitgewerkt programmablaadje bezorgd.

De tocht eindigt rond 17.45 uur. Als slot van deze unieke toeristische rondrit krijgt iedereen frietjes met stoverij, overgoten met bruin Canarusbier, salade en vers gemaakte mayonaise van het huis aangeboden in restaurant De Sterre in de Ooidonkdreef in Bachte-Maria-Leerne..

Praktisch

Wanneer: zaterdagen 14 en 21 maart 2020 om 08.30 u

Waar: Restaurant De Sterre, Ooidonkdreef 16 in Bachte-Maria-Leerne.

Prijs: leden Pasar betalen €58, niet-leden €62. Inbegrepen in de prijs zijn ontbijt koffie met boterkoek, aperitief, soep met brood, Canarus met hapje, avondmaal met frieten, stoverij en slaatje, alle bezoeken en de treinrit van 9u tot 17.45 u.

Inschrijven: bij John De Vlieger, tel. 09 386 45 98. De inschrijving is pas definitief na telefonische bevestiging en na uw betaling op rekening BE62 2857 0042 0861 van John, met vermelding "met Pasar op ontdekking door Deinze"

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio