Mieke Dexters: “Het wordt tijd dat Tanja met rust gelaten wordt”

Mieke Dexters: “Het wordt tijd dat Tanja met rust gelaten wordt”

Foto: ISOPIX

Het brokkenparcours van Tanja Dexters kreeg vorige zondag een nieuwe aflevering, toen de ex-Miss België klappen kreeg na een feestje in de villa van haar vriend Michaël Peeters. Voor zus Mieke is de heisa rond ‘la Dexters’ nu wel genoeg geweest, en moet Tanja met rust gelaten worden. Dat zegt ze in Story.

Tanja Dexters kwam in 2019 meermaals in aanraking met de politie. Afgelopen zomer was haar vriend betrokken bij een auto-ongeval op de E313, en was er sprake van vluchtmisdrijf. Niet lang daarna volgde ook een huiszoeking in de garage van Peeters in een drugszaak. En in december was Dexters zelf betrokken bij een nachtelijk auto-ongeval. Daarna liet ze zich opnemen in een instelling. “Om tot bezinning te komen”, klonk het toen. Maar die nieuwe start kreeg door de vechtpartij afgelopen zondag meteen een knauw.

LEES OOK. Tanja Dexters krijgt klappen na feestje in villa vriend

Tot spijt van tweelingzus Mieke, die in Story laat weten dat ze het jammer vindt dat haar bekende zus weer in een negatief daglicht gezet plaatst. “Ik begrijp dat de media om duidelijkheid vragen. Maar het is tijd dat Tanja met rust gelaten wordt. Neem nu dat ongeval van afgelopen zomer. Het was niet Tanja die achter het stuur zat, wel Michaël. Maar haar naam wordt telkens door het slijk gehaald en er worden leugens geschreven.”

Het was nochtans de politie die het na de vechtpartij had over “intrafamiliaal geweld”. “Maar in elk huishouden is er weleens onenigheid”, aldus Mieke. “Alleen wordt dat in het geval van Tanja altijd overroepen omdat zij een mediafiguur is. Met ons Tanja is alles oké. Ze vormt samen met Michaël, ondanks eerdere berichten, nog altijd een koppel. De plooien zijn weer gladgestreken.”

LEES OOK. Tanja Dexters reageert op vechtpartij: “Er is een temperamentvolle ruzie ontstaan maar er is geen druppel bloed gevloeid”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees