Reizen De Lathauwer blaast 15 kaarsjes uit en viert dat met reishappening in nieuwe kantoren

Foto: Veronique Van Geit

Aalst - Zondag 19 januari vierden Reizen De Lathauwer en zusterbedrijf Live To Travel hun 15de verjaardag met een reishappening in hun gloednieuwe kantoren. Klanten en geïnteresseerden konden er bij een hapje en een drankje inspiratie op doen voor een volgende reis.

Op 1 augustus 2004 zagen de reiskantoren van Reizen De lathauwer en in haar schoot touroperator Live To Travel het licht. Ruim 15 jaar later zitten de hoofdkantoren van beide bedrijven in gloednieuwe kantoren naast mekaar aan de Gentsesteenweg 41 tussen de Koolstraat en de Sint-Annalaan. De bestaande kantoren van Aalst en Lede werden samengevoegd en zitten er nu onder een dak. Momenteel zijn in beide bedrijven al 28 reisspecialisten aan de slag.

Ook in Gavere en het Nederlandse Almere hebben Reizen De Lathauwer en Live To Travel ondertussen een kantoor.

De voormalige bank kreeg een frisse make-over. De nieuwe kantoren zijn piekfijn uitgerust met een moderne uitstraling.

De reishappening van afgelopen zondag stond niet alleen in het teken van het nieuwe kantoor maar ook van de 15de verjaardag van Reizen De Lathauwer en Live To Travel. Gedurende de hele dag waren er reispresentaties met bestemmingen van onder meer Japan, Afrika, Malta en Club Med. In de verwarmde wintertuin zorgde traiteur Cochez voor hapjes en drankjes.

Ondanks het grote aanbod en de toegankelijkheid van het boeken van reizen op het internet, gaat Reizen De Lathauwer en Live To Travel er toch op vooruit.

"Bij Reizen De Lathauwer proberen we steeds zo goed mogelijk de reis te realiseren volgens de wensen van de klant", zegt Greet Sienaert.

"Voor elke bestemming hebben we ook iemand die gespecialiseerd is in die regio, dat maakt onze service nog beter. Als reisagent kunnen wij ook meteen ingrijpen wanneer het fout gaat, zoals met Thomas Cook. Wij hadden slechts enkele dossiers, maar we hebben er toch kunnen voor zorgen dat onze klanten hun centen niet kwijt waren en ze elders met een gerust hart op vakantie konden gaan. Als je zelf iets boekt op het internet en het gaat fout weet je vaak niet waar je recht op hebt en waar je moet beginnen. Het zou ook niet de eerste maal zijn dat mensen bij aankomst op een locatie die ze zelf geboekt hebben moeten vaststellen dat hun luxe hotel helemaal niet bestaat. Zoiets zal met een gespecialiseerde reisagent uiteraard nooit gebeuren."

"Reizen De Lathauwer is bovendien de enige tussen Gent en Brussel die Club Med aanbiedt en Live To Travel is dan weer dé absolute specialist in de Benelux voor reizen naar Afrika en Oceanië."

Meer info: www.reizendl.be en www.livetotravel.be

 


 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio