Concert Janez Detd in Brielpoort is uitverkocht

Concert Janez Detd in Brielpoort is uitverkocht

Foto: Geert Van de Velde

Deinze / Nevele - Punkrockgroep Janez Detd. bestaat een kwarteeuw en viert dat met The 25 K Show, een eenmalig reünieconcert in de Brielpoort in Deinze. De groep uit Dendermonde geeft voor die gelegenheid zijn gage weg, onder de vorm van een goudstaaf. Het concert op 7 maart is ondertussen uitverkocht, maar organisator Miracle legt wel een wachtlijst aan.

“Er zijn weinig groepen die kunnen zeggen dat ze 25 jaar bestaan”, zegt frontman Nikolas Van der Veken. “Dus konden we dat jubileum niet zomaar laten passeren. Het wordt een eenmalige reünie waar alle huidige en ex-leden de revue passeren en we een best of spelen van de meest legendarische Janez Detd.-songs. We zullen 25 nummers brengen. Er is plaats voor 2.500 mensen in de Brielpoort en er is geen plaats om de dag ervoor of erna nog een concert te leggen: 7 maart, dan is het te doen.”

De punkrockers zijn hun fans dankbaar en willen ook echt iets speciaals terugdoen. “Geen huiskamerconcertje bij iemand thuis, of iets anders wat wel vaker gedaan wordt”, gaat Nikolas verder. “We geven onze gage weg, maar niet zomaar. Het zal een spannende avond worden, want iemand in de zaal zal naar huis gaan met een goudstaaf van 25.000 euro. Het wordt dus een beetje aftellen. Je kan wel 10.000 keer dankjewel zeggen tegen je fans, maar soms moet je eens de daad bij het woord voegen en dat is exact wat we nu willen doen. We willen onze fans eens echt tonen hoeveel ze voor ons hebben betekend. Een gouden staaf past misschien wel beter bij een jubileum van vijftig jaar, maar dat is natuurlijk nog ver af. Wij vinden dit al een gouden prestatie.”

Wachtlijst

The 25 K Show van Janez Detd is uitverkocht. Er wordt wel een wachtlijst aangelegd. Je kan je daar op inschrijven door een mailtje te sturen naar info@miraclevzw.be, met vermelding 'wachtlijst Janez Detd en het aantal tickets'.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio