'Cabaret d'amour bij K.T. Niet Versagen Hansbeke

'Cabaret d'amour bij K.T. Niet Versagen Hansbeke

Foto: www.nietversagen.be

Deinze / Nevele - Koninklijke Toneelvereniging Niet Versagen Hansbeke heeft hard gewerkt aan "Cabaret d'amour", een volkse komedie geschreven door Herman Van Damme. Ondertussen heeft regisseur Ellen Van Laecke de spelers klaargestoomd om er een uitmuntende vertoning van te maken. Het stuk gaat in première op vrijdag 31 januari in de gemeentezaal Hansbeke. Ondertussen is de voorstelling op 1 februari aluitverkocht.

In een typisch dorpscafé, werd net de koffietafel gehouden voor Marcel De Kraker, bijgenaamd ‘De beul’. Het dorp is eerder opgelucht nu Marcel onder de zoden ligt, want zijn weduwe is eindelijk verlost van de tirannie van haar man. Om dat wat nadrukkelijker in de verf te zetten worden plannen gesmeed om een avondje cabaret te organiseren. Als de moeder van de cafébaas ook de pijp aan Maarten geeft, wordt het plan nog grootser opgevat. Iedereen ziet zijn kans om te schitteren en te doen waar ze al lang stiekem van dromen. Maar dat niet alles loopt zoals voorzien, zal zeker geen verrassing zijn.

Spelen mee: Aimé Anthuenis, Stefanie Clement, Lucien Cleppe, Bob Coppieters, Kurt Demeester, Jeroen Depourcq, Yves Deneir, Julie Holvoet, Freya Martens, Charlotte Spiesschaert, Mike Van Renterghem, Katelijn Van Waas en Théa Walgraeve.

Praktisch

Wanneer: vrijdag 31 januari, zaterdag 1, donderdag 6, vrijdag 7 en zaterdag 8 februari 2020.

Waar: gemeentezaal van Hansbeke, Hansbekedorp 35

Prijs: volwassenen betalen €9, wie jonger is dan 16 slechts €7. Reserveren kan je hier.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio