Nieuwjaarsrecepties en het verkeer

Deinze / Nevele - Dit laatste weekend van januari zijn er in Deinze in diverse buurten nieuwjaarsrecepties, die soms een beperkte verkeershinder veroorzaken.

Op zaterdag 25 januari wensen de buurtbewoners van Paddenpoelhof in Petegem elkaar een gelukkig nieuwjaar tussen 12 u en 23 u. Hetzelfde gebeurt in de Kernlaan, eveneens in Petegem, op zondag 26 januari. Hiervoor wordt de Kernlaan afgesloten vanaf zaterdagmorgen. Ook de bewoners van het Torenpark in Petegem organiseren een buurtreceptie voor nieuwjaar op dezelfde zondag, tussen 10 u en 15 u. Het Torenpark is daarvoor afgesloten tussen de huisnummers 1 en 23 u.  Aangezien het hier telkens om een doodlopende straat of een straat zonder doorgaand verkeer gaat, is de verkeershinder beperkt.

Merendree

Op zondag 26 januari is er tussen 17 u en 22 u op het kerkplein van Merendreedorp een nieuwjaarsreceptie met vuurwerk. Hiervoor is er van 12 u tot 24 u parkeerverbod op het kerkplein en Merendreedorp tussen huisnummers 19 en 35. Het is er eveneens verkeersvrij van 15 u tot 24 u. Hiervoor wordt het plaatselijk verkeer en het eenrichtingsverkeer in de Eikstraat tijdelijk opgeheven. Er is een wegomlegging naar Hammeken via de Veldestraat, Heilige Geeststraat en Gerolfsweg. Voor het zwaar vervoer gaat de wegomlegging via Lostraat, Durmenstraat en Veldestraat.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio