Pauwels Sauzen verlengt sponsorovereenkomst tot 2024

Pauwels Sauzen verlengt sponsorovereenkomst tot 2024

Foto: Marc Van Hecke

Het team van Belgisch kampioen Laurens Sweeck en Eli Iserbyt verzekert zo zijn toekomst. Tweede naamsponsor Bingoal had al een verbintenis tot dezelfde termijn.

“Mijn team heeft nog vijf jaar bestaanszekerheid”, glunderde manager Jurgen Mettepenningen op de website van zijn team. “Dit is ontzettend belangrijk in de verdere uitbouw van de ploeg. Ik denk dat het ongezien is in onze sport dat twee sponsors zich zo lang aan een ploeg verbinden. En vooral, dit betekent dat ik nu op lange termijn kan denken bij de uitbouw van mijn team en het onderhandelen met renners. Dit geeft bijzonder veel vertrouwen richting de toekomst.” Dat Pauwels Sauzen zich op lange termijn wil binden aan het team, is volgens Mettepenningen geen toeval. “Duurzaamheid, kwaliteit en efficiëntie. Dat zijn typische kenmerken van Pauwels Sauzen en dat zijn ook waarden die bij onze ploeg passen.”

“Door het samengaan van de twee teams – ondertussen negen maanden geleden – is de cirkel rond”, klinkt het bij de directie van Pauwels Sauzen. “Met dank aan de vele overwinningen van Eli en de Belgische titel voor Laurens als kers op de taart. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we nog maar aan het begin staan van een mooie samenwerking. Dat kan alleen maar leiden tot een vervolg van het succes van Pauwels Sauzen - Bingoal.”

Pauwels Sauzen verlengt sponsorovereenkomst tot 2024
Foto: Peter Malaise
Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.