Roland van Boxelaere wint 1000 euro geschenkbonnen bij Middenstandsvereniging Heusden

Roland van Boxelaere wint 1000 euro geschenkbonnen bij Middenstandsvereniging Heusden

Foto: jcg

Destelbergen - De eindejaarsactie van de Middenstandsvereniging Heusden (MVH) werd vrijdagavond afgerond met de trekking van de winnaars van de hoofdprijzen in café De Matroos in de Magerstraat. Roland Van Boxelaere kaapte dankzij lekkere frietjes van frituur Ben voor 1000 euro aankoopbonnen weg bij de lokale middenstand.

Veertig plaatselijke handelaars schaarden zich achter de actie van MVH, waaronder ook enkele handelaars uit Destelbergen die zelf geen eindejaarsactie op het getouw zetten. "Het is echter moeilijk om collega’s uit de deelgemeente over de streep te trekken", aldus voorzitter Joke Amend. 

Bij de hoofdprijswinnaars ook Isabel Malbrancke, uitgeloot bij Brasserie Britannia en goed voor 500 euro aan aankoopcheques. De derde prijs, 250 euro juwelencheques geschonken door Juwelier Heylens was voor Sarah Leytens, dankzij aankopen bij Broodhuys Koen. De vierde prijs was voor Peter Claus: een reischeque van 250 euro van Jempi, uitgeloot bij Jelle De Feyter. 

Voor dit jaar waren er voor het eerst ook kleinere waardebonnen voor een aantal winnaars. Alleen maar blije klanten dus na het lokaal winkelen in de eindejaarsperiode bij MVH.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio