Covoorzitter Geraldine Van den Weghe: ‘We waren vrijdagavond met Unizo Zulte te gast bij de familie Van Colenberge, meer bepaald in de diepvriezen in aanbouw bij Herve Coldstore - Vanco Belgium in de Industriezone Zaubeek in de Oude Waalstraat in Zulte. Op deze nieuwjaarsreceptie hebben Martine Ketels en ikzelf aangekondigd dat wij het voorzitterschap voortaan samen waarnemen. Een duovoorzitterschap lijkt ons de ideale formule om onze job en ons gezinsleven te kunnen blijven combineren en er ook optimaal te kunnen zijn voor onze leden en ondernemers.’

Martine Ketels is medezaakvoerder bij Trappen Smet en Geraldine Van den Weghe notaris in Zulte. Unizo Zulte heeft een enthousiaste bestuursploeg, die evenwichtig is opgebouwd met mannen en vrouwen, uit verschillende sectoren, vrije beroepen en diensten. 

De nieuwjaarsreceptie was een groot succes met zo’n 150 aanwezigen, waaronder heel wat nieuwe gezichten. De avond werd muzikaal opgeluisterd door de Ed De Smul Band, die de aanwezigen vergastte op blues, folk, country en americana, in de voor de gelegenheid verwarmde indrukwekkend hoge diepvries in aanbouw.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio