Update

Nicolas Steelandt verlengt bij Jong Zulte

Foto: www.jongzulte.be

Zulte - Dit weekend verlengde Nicolas Steelandt, momenteel herstellende van een spierscheur, zijn overeenkomst. En werd ook een akkoord gevonden met Niels Verschuere, polyvalente verdediger van SV Anzegem. Hij speelde daarvoor ook bij Harelbeke en Izegem.

Jong Zulte haalde vorige week twee absolute versterkingen binnen. Nicolas Ducatteeuw komt over van Rassing Waregem. Hij is de centrale middenvelder die de coach er echt bij wilde. Van Oostkamp komt Kelian Bonny over. Kelian is een nummer 10 die ook op de flank kan spelen en hij wordt aanzien als één van de beste spelers van de West-Vlaamse eerste provinciale. Hij wou eens aan de andere kant van de provinciegrens gaan spelen.

Jong Zulte versterkte zich daarvoor ook al met enkele spelers: Thibeau Schobben komt over van Nazareth, Quentin Vaneeckhoute van Sint-Eloois-Winkel en Mathias Boone van Aalter. Er werd ook al een overeenkomst gevonden met Michel Ternest en Nicolas Gheeraerd en eerder tekenden ook al Jens Deconinck, Jaron Lemey, Kjell Vandevyvere, Ludovic en Maxime Goeminne, Emile De Cordier, ELias Henne, Naim Amri en Jonathan Verstraete bij voor een nieuw seizoen.

Loïc Gevaert, die tijdens de wedstrijd tegen Kalken een zware knieblessure opliep na een beweging zonder tegenstander in de buurt, kreeg te horen dat zijn voorste kruisband volledig af is. Hij staat voor een zware en lange revalidatie van ongeveer zes maanden. Ondertussen gaf Loic Gevaert, herstellend, te zullen blijven bij Jong Zulte.

Coach Frederik d'Hollander heeft zijn contract bij Jong Zulte met een jaar verlengd. Nu de ploeg voor volgend jaar meer en meer vormt krijgt, kwamen ploeg en trainer zeer snel tot een overeenkomst. 

Verder is Jong Zulte nog op zoek naar een U21- of beloftentrainer. Wie daarvoor interesse heeft kan zich melden bij Steven Peck via 0476 555 102.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio