Voor u getest: zijn de recepten uit ‘Bier in de keuken’ ook lekker?

KOOKBOEK OP DE ROOSTER

Voor u getest: zijn de recepten uit ‘Bier in de keuken’ ook lekker?

Deze week gieten we voor de kookboekentest ons biertje niet in ons glas, maar in het eten. Met het bierrek van de modale supermarkt komt u er trouwens niet, maar de auteur geeft bij elk recept heel wat suggesties, en bij een goede drankenhandel kunnen ze u zeker ook op weg helpen. De auteur geeft trouwens bijzónder veel informatie over bier en eten, en ook de meeste recepten zijn aan de lange kant. Dat maakt dat dit geen boek is voor wie even “uit de losse pols” wat bier in zijn kookpotten wil gooien, maar wel eentje voor de geïnteresseerde bierliefhebber, met veel tijd. En een stevige maag.

Morsdood. Dat woord gebruiken wij uiteraard als iemand, ik zeg maar wat, door een pletwals overreden wordt. Maar ook als we iets eten dat echt lood- en loodzwaar is. Zoals deze chocoladepotjes uit het ...

Slimmer Leven - Eten & Drinken