Na de Kardashians: ook Victoria Beckham fan van Vlaamse illustrator

Na de Kardashians: ook Victoria Beckham fan van Vlaamse illustrator

Van links naar rechts: Kylie Jenner, Lars Lagaisse, Timo Delorge en nieuwste fan Victoria Beckham

Het gaat het Gentse bedrijf Kaart Blanche, gespecialiseerd in grappige kaartjes met een knipoog naar de actuele showbizz, voor de wind. Die blaast hen zelfs helemaal tot in Hollywood… Kylie Jenner en Khloe Kardashian gebruikten eerder een filter van illustrator Lars Lagaisse en nu duikt ook Victoria Beckham op met een gepersonaliseerd exemplaar op haar voorhoofd.

Kaart Blanche, het creatieve bureau van Lars Lagaisse en Timo Delorge uit Gent, is zich op de kaart aan het zetten in de wereld van de sterren. Naast wenskaarten ontwerpt de 30-jarige Lagaisse ook gifjes en gezichtsfilters voor op Instagram. Zijn ‘Which Kardashian Are You’-filter, een soort roulette met cartoons van de beroemde zussen, ging in januari de hele wereld rond nadat Kylie Jenner en Khloe Kardashian deze zelf gebruikten.

Tussen de meer dan 150 miljoen mensen die de filter intussen zagen, zaten ook andere beroemdheden. Een van hen is modeontwerpster en voormalige Spice Girl Victoria Beckham. Zij vond het wel posh om ook zo’n eigen filter te laten maken en contacteerde het Gentse duo. Het resultaat? De Beckham-filter draait door en stopt bij een van zes Victoria-persoonlijkheden, zo zien we op de pagina van de ster zelf, die ook haar kinderen Harper en Romeo inschakelde om spelletje te demonstreren.

(Lees verder onder de foto)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Which VB are you ???? Discover the filter on my profile or Stories and share with me by tagging me ?? x VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 

Ben jij een Spice Girl, een cover star, beauty boss, mama, fitness addict of de CEO? Speel zelf met de filter. Deze kun je gratis downloaden via de Instagrampagina van Lars Lagaisse.

 

 

Corrigeer

MEER NIEUWS