Tom Waes trekt naar Japan

Video: VRT

Volgende zomer zijn alle ogen gericht op Japan. Daar zullen dit jaar de Olympische Spelen doorgaan. Er worden maar liefst 40 miljoen toeristen verwacht. En wie al een voorsmaakje wil, kan binnenkort naar een speciaal editie van Reizen Waes kijken.

“Ik ben al jaren gefascineerd door Japan. Het land staat bekend om zijn unieke, eigen cultuur en in die eeuwenoude tradities wil ik me helemaal onderdompelen”, zegt Waes naar aanleiding van een speciale editie van Reizen Waes. Daarvoor trok hij naar Japan om drie nieuwe afleveringen op te nemen. “Met de Olympische Spelen en een enorme toevloed aan toeristen in aantocht zou het wel eens de laatste kans kunnen zijn om Japan in al zijn authentieke facetten te leren kennen. Die kans wil ik niet laten schieten!”

LEES OOK. Tom Waes blikt terug in ‘Kamp Waes’

In Reizen Waes: Japan trekt Tom drie zondagen na elkaar door Japan. Hij start in Nagasaki, in het zuiden van het land, om helemaal tot in het hoge noorden door te reizen. Meer dan 2.500 kilometer in vogelvlucht door de drukke steden en het rustige platteland.

De speciale editie zal later dit voorjaar te zien zijn op Eén en in het najaar volgen er verdere nieuwe afleveringen van Reizen Waes.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees