Xandee: “Ik had graag nog een kindje gehad, maar ik zou zelf gevaar lopen”

Xandee: “Ik had graag nog een kindje gehad, maar ik zou zelf gevaar lopen”

Sandy Boets (41), beter gekend als Xandee, is vandaag erg gelukkig. Foto: Luc Daelemans - archiefbeeld 2018

In 2004 stond Xandee op het podium van het Eurovisiesongfestival, vandaag is zangeres Sandy Boets (41) dolgelukkig met haar verloving. Na amper drie maanden vroeg ze haar vriend Eric ten huwelijk. “Waarom wachten als het zo goed klikt?”

Op 18 april stappen de twee in het huwelijksbootje. Dat is snel, als je weet dat hun eerste date in oktober 2019 plaatsvond. “Ik kende Eric als uitbater van een café waar ik vaak kwam”, vertelt Boets aan Story. “Ons contact was oppervlakkig, tot hij mij op date vroeg via Facebook. We keken samen naar de wedstrijd Anderlecht-Sint-Truiden, origineel he.” De vonk sloeg over en Boets, zelf grote STVV-fan, vroeg Eric drie maanden later al ten huwelijk. “Het is zo lang geleden dat ik dit heb gevoeld. En ik wou Eric voor zijn, hij sprak al regelmatig over ‘een speciale vraag’ ...”

Allebei hebben ze kinderen uit een vorig huwelijk, ook zij zijn blij met de prille liefde. Maar plannen voor een liefdesbaby, die zijn er niet. “Ik zou graag nog een kindje gehad hebben, maar door mijn gezondheid zou ik zelf gevaar lopen (een van haar hartkleppen is vervangen, nvdr). Ik neem namelijk bloedverdunners. Ach ik ben gelukkig met mijn twee dochters én een plusdochter.”

Xandee: “Ik had graag nog een kindje gehad, maar ik zou zelf gevaar lopen”
Xandee als zangers van ‘Touch of Joy’ met Sergio. Foto: WIM HENDRIX
Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees