Actrice uit #LikeMe wordt nieuw personage in 'De Buurtpolitie’

Actrice uit #LikeMe wordt nieuw personage in 'De Buurtpolitie’

Foto: vtm

In het dertiende seizoen van Echte verhalen: de buurtpolitie, dat op 24 februari start, zal een nieuw personage te zien zijn. Liandra Sadzo zal de rol van inspecteur op zich nemen en zal op pad gaan met Andy Peelman.

Liandra Sadzo (20) is geen vreemde voor de Vlaamse showbizz. De actrice met Zuid-Amerikaanse roots danste al bij onder meer Regi en Ian Thomas, werd in 2008 Belgisch kampioene hiphop en danste met Laura Omloop - Zo verliefd, weet u nog - op Junior Eurosong in Kiev. In 2012 stond ze in de halve finale van Belgium’s Got Talent en ze speelde mee in Zot van A, D5R en #LikeMe.

“Wie wil er nu niet achter boeven spurten, hen onder schot houden en in de boeien slaan?”, reageert de actrice. “De avonturen van De Buurtpolitie heb ik gevolgd, maar ik wist niet dat dit over échte verhalen ging. Dat maakt het nog éxtra spannend. De eerste opnames zijn zeer goed verlopen. Ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak in het politiekorps en in mijn agentenpakje.”

“In De Buurtpolitie kruipt Liandra in de huid van inspecteur Louise Mertens. Ze zal steeds op pad gaan met Andy Peelman”, laat VTM weten.

Actrice uit #LikeMe wordt nieuw personage in 'De Buurtpolitie’
Foto: vtm
Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees