Mama

Fotografe toont met grappige foto hoe zwaar ouders het soms hebben

Fotografe toont met grappige foto hoe zwaar ouders het soms hebben

Foto: facebook

Een fotografe heeft een grappige en vertederende foto gedeeld van een recente fotoshoot. Een man en een vrouw waren naar haar studio gekomen om foto’s te laten maken van hun kindje, maar lagen na nog geen minuut te knorren in haar zetel.

Sarah Jankowski uit het Amerikaanse Georgia weet hoe zwaar het is om kinderen te hebben: de fotografe heeft er zelf vier. En wat er tijdens een recente fotoshoot gebeurde, daar schrok ze dan ook helemaal niet van. Twee ouders kwamen bij haar met de vraag een paar mooie foto’s te maken van hun baby in haar studio.

“De vader en moeder vertelden me hoe moeilijk hun baby sliep, en daardoor zij ook. Ze waren zo moe”, vertelt ze aan Kidspot. “Dit was hun eerste kindje, dus het was allemaal nieuw voor hen.”

De fotografe zei hen dat ze mochten ontspannen in de zetel in de studio en dat zij wel voor hun baby zou zorgen. Na nog geen minuut waren de twee ouders al in slaap gevallen. Pas 45 minuten later werden ze wakker. “Ze hadden geen idee dat ze in slaap gevallen waren, maar ze waren zo blij met dat dutje”, zegt Sarah. “Het is niet de eerste keer dat zoiets gebeurt, hoor. Maar gewoonlijk is het alleen de vader die in slaap valt. Nu sliepen ze allebei en ze begonnen in hun slaap te knuffelen. Zo schattig.”

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees