Emotionele videoboodschap van bestolen koppel gaat viraal, waarna tv-show hen verrast met prachtig geschenk

Emotionele videoboodschap van bestolen koppel gaat viraal, waarna tv-show hen verrast met prachtig geschenk Video: Instagram

Een bejaard koppel uit het Engelse Leicestershire is de afgelopen dagen overspoeld door hartverwarmende berichten op sociale media. In een emotionele videoboodschap meldde Geoffrey Walker (89) zaterdag dat de handtas van zijn echtgenote Pauline (87) werd gestolen toen ze ging shoppen. De beelden gingen prompt viraal op Instagram, wat hen uiteindelijk zelfs een geschenk van maar liefst 1.000 pond opleverde.

Het stel, dat al sinds 1951 getrouwd is, was danig onder de indruk van de feiten. “Er bestaat geen twijfel over dat het diefstal is”, beschreef Geoffrey voor de camera, terwijl Pauline in tranen naast hem stond. “De dieven probeerden de kaarten te gebruiken, maar de bank kon alle transacties stoppen.” Met de oproep hoopten ze op zijn minst de handtas terug te krijgen. “Het geld zal verdwenen zijn, maar Pauline zou graag haar handtas terug hebben. Er zitten onder meer telefoonnummers van de kinderen in.”

De steun van hun volgers nam enorme proporties aan. Het filmpje kwam zelfs terecht bij de redactie van televisieshow ‘This Morning’, die hen enkele dagen later uitnodigde om hun verhaal te doen tijdens de uitzending. Daar bleef het echter niet bij. Zo kregen ze de kans om het spel ‘Spin to Win’ te spelen, waardoor ze maar liefst 1.000 pond konden winnen. Meer dan voldoende om een nieuwe handtas te kopen. “Heel erg bedankt!”, reageerden ze achteraf, zichtbaar geschrokken door het enorme bedrag.

bekijk ook

Bejaarde vrouw gaat fietsendief te lijf (en met succes)

Bejaarde vrouw breekt arm wanneer ze slachtoffer wordt van brutale handtasdiefstal

“Extreem laf”: dievegge berooft hoogbejaarde vrouw (95)

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees