Nieuw koppel in wielerland: Julian Alaphilippe slaat Marion Rousse aan de haak

Nieuw koppel in wielerland: Julian Alaphilippe slaat Marion Rousse aan de haak

Foto: Instagram Marion Rousse

Julian Alaphilippe (27) en Marion Rousse (28) zijn een koppel. Opmerkelijk: Rousse vormde 12 jaar lang een koppel met Tony Gallopin, een collega-renner van Alaphilippe in het peloton.

LEES OOK. Tony Gallopin en Marion Rousse zetten punt achter hun huwelijk

De Fransman van Deceuninck - Quick-Step rijdt momenteel de Ronde van Colombia en bevestigde daar dat de twee nu een relatie hebben. Rousse was zelf actief als renster en werd in 2012 Frans kampioene op de weg. Nu geeft ze commentaar bij wielerwedstrijden voor de Franse tv en Eurosport.

Marion Rousse maakte onlangs nog bekend dat ze een aantal maanden terug gescheiden was van Tony Gallopin. De twee waren twaalf jaar samen en trouwden in 2014. Gallopin heeft met de Clasica San Sebastian en ritzeges in de Tour de France (2014) en de Vuelta (2018) enkele mooie overwinningen op zijn palmares staan. In 2014 droeg Gallopin in de Tour ook één dag de gele trui. Nu heeft Marion Rousse dus een nieuwe Franse renner. Wel eentje met veertien gele truien in zijn trofeeënkast.

Dit bericht bekijken op Instagram

Ce Tour était... ??????

Een bericht gedeeld door Marion Rousse (@rousse_marion) op

Corrigeer


Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.