Pas bevallen? Chef Bert (35) brengt ‘kraamkost’ aan huis: “Bij mijn tweede kind kwam zelf koken er niet meer van”

Pas bevallen? Chef Bert (35) brengt ‘kraamkost’ aan huis: “Bij mijn tweede kind kwam zelf koken er niet meer van”

Op het menu: vooral gerechten die kersverse mama’s weer op krachten doen komen, maar ook basic troost­eten en kinderporties. Foto: fvv

Gent -

Gezonde maaltijden op tafel krijgen met een pasgeboren baby in huis: het is allesbehalve evident. Bert Vandenbogaerde (35) ondervond het aan de lijve en biedt jonge ouders vanaf volgende maand een hulplijn aan: hij brengt vers bereide ‘kraamkost’ aan huis. “Met ingrediënten die goed zijn voor kersverse mama’s”, zegt hij. Dus geen salie, wel dadels en bouillon.

Hij stond achter de potten in bekende restaurants als Volta en Het Lepelblad. Maar vanaf volgende maand kookt Bert Vandenbogaerde (35) voor een volledig ander publiek: pas bevallen mama’s en papa ...

Het beste van Enkel voor abonnees