Corrigeer
camera closecorrect down eyefacebook Het Nieuwsblad nextprevquote share twitter video

Ella Leyers trekt in haar beste Billie Eilish-outfit naar het shoppingcenter   DPG Media

Billie Eilish draaft op in ‘The voice kids’

In de tweede Blind auditions van The voice kids barst de strijd om nieuwe talenten weer los. Coach Sean Dhondt ziet de jongere versie van zichzelf voorbijkomen, coach Gers Pardoel is ‘over de zeik’ na een streek van coaches K3. En een jamsessie met alle coaches zorgt voor heel wat sfeer.

De negenjarige Jill wil de coaches voor zich winnen met Porselein van Yasmine. Waar het liedje over gaat? “Over een glas of een beker die heel breekbaar is.”

Ook Ella Leyers komt aan de beurt met haar optreden als Billie Eilish. Speciaal om superfan Zita (14) te verrassen trok Leyers in haar beste Billie Eilish-outfit naar het shoppingcenter. Zita wil de coaches overtuigen met The end of the world van … Billie Eilish natuurlijk.

Benefiet

Klara (11) wil een voorbeeld zijn voor iedereen met Diabetes Type 1. Eerder organiseerde ze al een benefietconcert om haar diabetesmeldhond Luna te kopen. Gala (14) komt dan weer uit een artistiek nest. Ze is het gewoon om voor een camera te staan en de looks van een ster heeft ze al. Zij brengt Don’t know why van Norah Jones.

Straatmuzikant Tamsen (14) en zijn piano maken indruk op de jury. Hij speelt ook drum en is “een mini-Sean” volgens Gers Pardoel. Romina (13) maakt dankzij Sieg De Doncker haar droom waar om in een Ford Mustang te zitten. Nu wil ze alleen nog de coaches overtuigen met Samson van Regina Spektor.

‘The voice kids’, VTM, 20.40 uur

Het beste van Enkel voor abonnees