Kangoeroes Mechelen op zoek naar stunt versus leider Bergen

Kangoeroes Mechelen op zoek naar stunt versus leider Bergen

Foto: GOYVAERTS/GMAX AGENCY

De zestiende speeldag van de EuroMillons League brengt vanavond al drie wedstrijden. Kangoeroes Mechelen ontvangt leider Bergen. Deze partij wordt rechtstreeks op Play Sports en Proximus Sports uitgezonden.

Met 11 op 15 staat Bergen momenteel alleen aan de leiding. Oostende heeft één wedstrijd minder afgewerkt en kan zich nog naast de Henegouwers hijsen. Bergen kent in de EuroMillions League tot nu toe een schitterend seizoen en lijkt een challenger voor Oostende en Antwerp Giants richting de pole-position na de reguliere fase. Kangoeroes Mechelen, dat met 7 op 15 op de zevende stek staat, wil de zegereeks van de leider vanavond in de Winketkaai echter stoppen. “Slechts dan blijven we in de running voor de vierde stek,” beseft sluipschutter Terry Deroover van de Kangoeroes. Limburg United ontvangt in sporthal Alverberg in Hasselt Okapi Aalstar. Ook voor de Limburgers van coach Brian Lynch als voor de Ajuinen van collega Yves Defraigne is dit een belangrijke partij om de voeling met de top 4 niet te verliezen.

Oostende zonder Angola en Thompson

Kampioen Oostende trekt naar Luik. De verre verplaatsing op een vrijdagavond zal voor het team van coach Dario Gjergja lastiger zijn dan de match zelf. De kustploeg mist wel de Colombiaan Braian Angola en de Jamaicaan Trevor Thompson. Angola heeft een lucratief voorstel op zak van een Europese club en Thompson kampt met een knieblessure.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.