FOTO. Daphne en Kobe (beiden 5) beloven elkaar eeuwige trouw

Kobe en Daphne hadden zich piekfijn uitgedost. Foto: djr

Wevelgem -

Een stralende bruid parelwit kleedje en een sluier, een bruidegom strak in het pak. Veel volk, confetti, twee blinkende ringen en rijst. Alle ingrediënten voor een geslaagd huwelijk. Wel was het koppeltje vrijdagmorgen amper vijf jaar. Daphne Naesens en Kobe Tanghe – in het gezelschap van getuigen Lars en Alexia – beloofden elkaar eeuwige vriendschap in de Goederenloods in Wevelgem.

Het was even wennen voor schepen Kevin Defieuw (CD&V), die de moeilijke termen achterwege liet. Het werd waarschijnlijk wel zijn schattigste huwelijk ooit. Een hele week had juf Emmy van basisschool Spwe de kindjes uit de derde kleuterklas alles over de liefde geleerd. De climax was de trouwdag op Valentijn. “Maar eerst ging Kobe op zijn knie zitten voor het aanzoek”, zegt de juf. “Daarna moesten ook nog alle andere voorbereidingen worden getroffen.”

Want na een huwelijk, volgt vanzelfsprekend een feest. “Onze openingsdans wordt Parels van K3, maar eerst is het dat liedje waar je moet zwaaien met je servet”, vertelt Daphne. Kwestie van tradities in ere te houden.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio