Prins Andrew opnieuw in opspraak, vriend opgepakt voor verkrachting tieners

Prins Andrew opnieuw in opspraak, vriend opgepakt voor verkrachting tieners

Prins Andrew die al enkele maanden onder vuur ligt vanwege zijn banden met Jeffrey Epstein, lijkt ook banden te onderhouden met de steenrijke Peter Nygard. Dat schrijven de Britse media. Nygard wordt ervan beschuldigd 10 tienermeisjes te hebben verkracht onder andere in een villa in de Bahamas.

Prins Andrew opnieuw in opspraak, vriend opgepakt voor verkrachting tieners
Voorpagina Daily Mail

Peter Nygard (77) is de CEO van Nygard International, een modebedrijf van zo’n 1,3 miljard dollar. Prins Andrew vertoefde geregeld op de domeinen van de multimiljonair en in zijn gezelschap. Maar die bleek er een hele mensenhandel op na te houden.

Nygard zou tien meisjes uitgenodigd hebben in zijn luxueuze villa onder het mom dat hij ze zou helpen met hun modellencarrière. Hij zou de tieners alcohol en drugs hebben voorgeschoteld voor dat hij ze brutaal verkracht en misbruikt zou hebben. De meisjes hebben nu een gezamenlijke rechtszaak opgestart.

De rechtszaak gaat verder dan enkel de verkrachting. Nygard zou volgens de advocaten, een jarenlange sekshandel hebben gerund. Hij zou zijn privéjet gebruikt hebben om zijn slachtoffers mee te nemen naar Londen, Duitsland, Italië en China om hen te gebruiken als zijn persoonlijk personeel. Hij zou ook seksfeesten georganiseerd hebben, waar de aanwezige vrouwen en meisjes Rohypnol toegediend kregen.

Eén van de slachtoffers zou Virginia Roberts zijn. Zij zou naar Londen gesmokkeld zijn om seks te hebben met prins Andrew toen ze amper 17 was.

Een woordvoerder van Nygard International ontkent alle beschuldigingen. Ook bij de entourage van Prins Andrew worden de beschuldigingen ontkend.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees