Gezwel weggehaald bij Loredana: “Het was een zware operatie”

Gezwel weggehaald bij Loredana: “Het was een zware operatie”

Loredana, met haar muzikale en levenspartner Pat Krimson. Foto: Photo News

Zangeres Loredana (34), bekend van 2 Fabiola, is weer aan het werk, nadat er bij haar vorige maand een gezwel werd weggehaald. “Het was een zware operatie. Het was een lymfeklier, een goedaardige tumor eigenlijk. Die zat tegen mijn kaak aan en werd operatief verwijderd”, vertelde ze op Radio 2.

“Ik moet zeggen dat ik mij momenteel heel goed voel. Dat was de eerste weken toch wel anders. Ondertussen kan ik mijn mond al goed bewegen – er zat een zwelling aan de ene kant. Er zit nog een verlamming aan de linkerhelft, maar dat komt allemaal goed, zo heeft de professor mij verzekerd.” Loredana vertelde voor de ingreep in deze krant dat ze schrik had, maar “ik vertrouw heel erg op de chirurg”.

LEES OOK. Loredana moet onder het mes voor gezwel in hals, concerten van ‘2 Fabiola’ afgezegd

Intussen heeft ze afgelopen week haar verjaardag gevierd. De zangeres, die behalve bij 2 Fabiola ook een solocarrière uitbouwt, brengt dra haar nieuwe single uit: Ti sento, een cover van Matia Bazar uit de jaren tachtig. Ze is net terug van Tenerife, waar ze met haar muzikale en levenspartner Pat Krimson de videoclip opnam.

bekijk ook

Pat Krimson doet Loredana opmerkelijk aanzoek op podium

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees