camera closecorrect down eyefacebook Het Nieuwsblad nextprevquote share twitter video

Tine Embrechts en Guga Baúl.  Photo News

Scheiding bezorgde Tine Embrechts trauma

Tine Embrechts (44) heeft het soms best zwaar met vier kinderen in huis, vertelde ze op radiozender Joe. Met haar ex-man heeft ze twee tienerzonen, met Guga Baúl kreeg ze er nog twee.

Vooral bij de kleinsten verliest de actrice het soms. “Ze zijn pittiger van karakter dan de oudsten en dat ligt 100 procent aan de papa”, vertelde ze tegen presentatrice Evi Hanssen. “Vooral Gaston heeft het temperament van zijn papa geërfd: hij wil in alles de beste zijn.” Gevraagd of ze soms niet bang is om te crashen, geeft Embrechts toe dat ze daar soms wel aan denkt. “Ik heb meer nood aan rust dan vroeger, maar die rust is er niet en ik heb ook de neiging om mezelf op de laatste plaats te zetten.”

Tine Embrechts bij Evi Hanssen. Joe 

Toen het ging over haar liefdesleven, vertelde Embrechts dat de scheiding van haar ex-man een klein trauma heeft achtergelaten. “Dat was echt een jeugdliefde. Wij waren smoorverliefd op elkaar. Ik heb er geen spijt van, want het was een volle, passionele en mooie liefde. Het heeft lang geduurd om aan mezelf toe te geven dat het geen gezonde relatie meer was.”

Ondertussen is ze heel gelukkig met Guga Baúl (33) – echte naam: Laurent Bailleul. Maar liefde is voor haar nu “elke dag opnieuw voor elkaar kunnen kiezen”. “Laurent is emotioneel een ongelooflijk intelligente man. Hij is zelfs een beetje de vrouw in de relatie”, vertelde Embrechts. “Wij zeggen alles tegen elkaar. Dat is de basis van alles volgens mij. Hij is daarin de trekker van ons twee.” (dhs)