Man vindt dat vrouw overdrijft over ‘pijnlijke borstvoeding’, tot hij het zelf probeert

Man vindt dat vrouw overdrijft over ‘pijnlijke borstvoeding’, tot hij het zelf probeert

De Amerikaan Ronnie Dunston begreep niet waarom zijn vrouw altijd zo’n pijnlijke grimassen trok bij het borstvoeding geven. Zo erg kan het toch niet zijn? Tot hij het zelf probeerde, het resultaat op Facebook deelde en dat 125.000 keer gedeeld zag worden.

Waar dat “Auw dit doet pijn”-gezicht van zijn vrouw vandaan kwam als ze hun dochter de borst gaf? Ze heeft niet eens tandjes, zo erg kan het toch niet zijn? Tot Ronnie Dunston eens alleen thuis was met een hongerige baby. Terwijl hij haar flesje opwarmde, zocht zij naar de borst. Het resultaat? Een pijnlijke rode vlek op zijn sleutelbeen. “Ze had de kracht van een pasgeboren vampier”, schrijft Dunston. “Baby’s zijn gevaarlijk! Jongens, onderschat nooit de kracht van een moeder”.

Ondertussen werd zijn post meer dan 125.000 keer gedeeld, reden voor Dunston om er nog een moraal aan toe te voegen: “Papa’s, help alstublieft een beetje. Ververs wat luiers, ruim wat op, let een paar uur op het kind of maak eten. Ouderschap is moeilijk voor iedereen, maar toch vooral voor moeders.”

bekijk ook

BV’s tonen intieme foto’s tijdens internationale week van de borstvoeding

Voetbalster en kersverse mama krijgt bakken kritiek, maar zal borstvoeding blijven geven op training

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees