En dan duikt Victor plots op in de volgende aflevering van ‘Blind getrouwd’

En dan duikt Victor plots op in de volgende aflevering van ‘Blind getrouwd’

Kijkers van de eerste aflevering van ‘Blind getrouwd’ knipperden eens met hun ogen, toen ze het voorfilmpje van de volgende aflevering bekeken. In een flits zagen ze immers naast de toekomstige bruidegom Jonah een heel bekend gezicht staan. Strak in het pak stond Victor bij hem, de man die sinds vorige editie maar al te goed weet hoe het programma eraan toe gaat.

LEES OOK. Er is “een tijger” gesignaleerd en soms lijkt een trouwerij op een bezoek aan de zoo: dit viel onze ‘Blind getrouwd’-watcher op (+)

Victor en Line zijn het enige koppel, dat het vierde seizoen van ‘Blind getrouwd’ wist te overleven. De sympathieke goedlachse deelnemer wist tijdens die afleveringen niet alleen het hart van zijn echtgenote voor zich te winnen, maar ook dat van de kijkers. Die zullen zijn ‘A-a-a-rendonk’ nog lang herinneren.

Maar die Kempense gemeente levert hem nu ook een nieuwe passage op in het vijfde seizoen van het razend populaire VTM-programma. Want één van zijn kameraden uit Arendonk waagt zich dit jaar aan het avontuur: de 30-jarige Jonah Hulselmans.

LEES OOK. Vijf mannen en drie vrouwen: dit zijn de nieuwe deelnemers van ‘Blind getrouwd’

bekijk ook

Wij vroegen Victor en Line uit ‘Blind Getrouwd’ wie de broek draagt in het huwelijk, het antwoord is veelzeggend

Video: Het Nieuwsblad

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees