Jongetje (2) dreigt te verdrinken in zwembad van hotel, maar alerte reactie van meisje redt zijn leven

Jongetje (2) dreigt te verdrinken in zwembad van hotel, maar alerte reactie van meisje redt zijn leven Video: Livonia Police Department

Een peuter is vorige maand door het oog van de naald gekropen in het Amerikaanse Livonia. Het jongetje kwam in een zwembad van een hotel in de problemen en dreigde te verdrinken. Een negenjarig meisje redde zijn leven: ze meldde het incident meteen aan haar meter, die het kind te hulp snelde. Twee verpleegsters konden vervolgens met succes een reanimatie uitvoeren.

De bewakingsbeelden van in het zwembad werden onlangs door de politie van Livonia vrijgegeven. Het jongetje bevond zich enkele minuten in het water vooraleer het meisje hem opmerkte. Kort daarna werd hij uit het water geholpen en gereanimeerd. “Het geeft je kippenvel om die verpleegsters bezig te zien met het kind”, reageerde agent Ron Taig achteraf aan lokale media.

Het jongetje werd overgebracht naar het ziekenhuis, maar mocht diezelfde dag nog terug naar huis. Er loopt momenteel een onderzoek naar het incident. Met de videobeelden wil de politie nu anderen waarschuwen om kinderen goed in de gaten te houden in de buurt van water.

bekijk ook

En dan valt er plots een varken uit de lucht in je zwembad: steenrijke zakenman slachtoffer van onsmakelijke “mop”

Naakte toeristen veroorzaken ophef door met scooter in zwembad te rijden: “Geen respect voor lokale bevolking”

Dit is waarom je beter niet zomaar met een samoeraizwaard zwaait... dichtbij een zwembad

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees