liesbeth

Liesbeth Van Impe

Hoofdredacteur

peter

Peter Mijlemans

Nieuwsmanager

peter

Matthias Vanderaspoilden

Redacteur politiek

Pieter

Pieter Lesaffer

Redacteur politiek

arnout

Arnout Gyssels

Redacteur politiek

Dijkshoorn

Nico Dijkshoorn

Vanluchene

Bo Vanluchene

Rompaey

Jan Van Rompaey

Debrouwere

Lotte Debrouwere

Kristof Hoefkens

Kristof Hoefkens

Fleur Van Groningen

COLUMN

Fleur Van Groningen

“Ik eet graag Chinees voedsel. Hollands vlees met een saus die zo zoet is dat hij de binnenkant van je darmen emailleert”

Nico Dijkshoorn

 “Ik eet graag Chinees voedsel. Hollands vlees met een saus die zo zoet is dat hij de binnenkant van je darmen emailleert”

Ik word de laatste weken veel opgebeld door Nederlandse journalisten. Ze willen met mij praten over de situatie in China. Wat ik in zijn algemeenheid van het virus vind en van de economische situatie in het bijzonder. Ze vragen dat omdat ik in het verkeerde kaartenbakje ben terecht­gekomen.

Ik eet graag Chinees voedsel. Of: wat de Chinezen hier in Europa aan ons verkopen als Chinees voedsel. Hollands vlees met een saus die zo zoet is dat hij de binnenkant van je darmen emailleert. Het geheim ...

Het beste van Enkel voor abonnees