Voorverkoop tickets voor Heusdense concerten jarige Dirk Brossé vanaf 15 maart

Voorverkoop tickets voor Heusdense concerten jarige Dirk Brossé vanaf 15 maart

Foto: Het Nieuwsblad

Destelbergen - Onze ere- en wereldburger Dirk Brossé wordt vandaag 60, dat kan u vandaag in De Gentenaar lezen. Wat u al een tijdje langer wist, is dat Dirk dit ook viert in zijn thuisdorp, met drie concerten en een Meet and Eat. De voorverkoop voor deze evenementen start op zondag 15 maart.

Hoe het programma in eigen gemeente eruitziet, kon u hier al in grote lijnen lezen. Vandaag maakte het gemeentebestuur meer details bekend. Zo is er op zondag 24 mei  'Meet & Eat the Maestro' in het JGC. Dirk Brossé voert er een muzikale babbel met Fien Sabbe. Woensdag 10 en donderdag 11 juni brengt de maestro himself twee concerten met het kamerorkest 'Prima La Musica' in de parochiekerk van Heusden. Nieuw is het Festival van Oost-Vlaanderen-event op zaterdag 17 oktober: Dan krijgt u onder de noemer "Brossé Songbook" een bloemlezing uit het rijke lied- en songrepertoire van de wereldcomponist, met Hanne Roos en Hans Peter Janssens
De ticketprijzen voor al deze evenementen worden later bekendgemaakt, de voorverkoop start op zondag 15 maart. Alles laat vermoeden dat het een ware stormloop wordt om de jarige en zijn repertoire de komende maanden in eigen dorp te ontmoeten. Uitslapen die dag lijkt ons in elk geval geen optie. 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio