Eetfestijn supportersclub 818 KMSK Deinze

Supporters KMSK Deinze steunen club met eetfestijn

Supporters KMSK Deinze steunen club met eetfestijn

Foto: John De Vlieger

Deinze / Nevele - De Sfeergroep Eight One Eight (818), opgericht in augustus 2015, organiseert op zaterdag 22 februari vanaf 19 uur in de vipruimte van het voetbalstadion van KMSK Deinze een eetfestijn. Deelnemen kost 22 euro. Na het eten zorgt een dj voor de sfeer. De naam van de sfeergroep is een verwijzing naar het stamnummer van de club. De groep werd opgericht om meer sfeer en beleving in het stadion te creëren. Door middel van een aantal leuke initiatieven wordt er gepoogd om nieuwe supporters warm te maken voor de club. Info op de Facebookpagina van 818.

Sfeergroep 818, de supporters van KMSK Deinze, organiseert op zaterdag 22 februari een eetfestijn. Inschrijven daarvoor kan nog tot en met woensdag.

Zaterdag vindt in de VIP-ruimte van het voetbalstadion van KMSK Deinze het eetfestijn van Sfeergroep 818 plaats. Voor 22 euro krijgen de bezoekers een aperitief, chateaubriand met frietjes en groenten en een dessert. Voor de vegetariërs zijn er kaaskroketten voorn 15 euro en voor de kinderen zijn er frietjes met frikandellen tegen 10 euro. 

De kaarten zijn verkrijgbaar bij de bestuursleden of men kan zich ook inschrijven via het rekeningnummer BE21 0358 8900 1203. Vermeld dan duidelijk het aantal personen en jouw keuze.

De deuren gaan open vanaf 19 uur en na het eten komt een dj plaatjes draaien. 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio