Dochter van beroemde tv-kok Gordon Ramsay lanceert modellencarrière: “Ik wil anderen inspireren”

Video: rr

Gordon Ramsay staat niet alleen bekend voor zijn gerechten, maar ook voor zijn krasse uitspraken in de talloze programma’s waarin hij de hoofdrol vertolkt. De chef-kok vloekt geregeld op tv, maar thuis moet hij zich kunnen beheersen voor zijn vijf kinderen. Een van die kinderen, de 20-jarige Holly, timmert nu aan haar eigen carrière als fotomodel en tekende onlangs een contract bij een prestigieus modellenbureau.

Holly wil vooral “anderen inspireren om iets uniek te creëren” en zal daarvoor regelmatig van Londen naar Los Angeles vliegen. Haar eerste stappen in de modewereld als model vierde ze met enkele foto’s op Instagram. De 234.000 fans van de jonge vrouw zijn alvast laaiend enthousiast over haar carrière. “Je bent beeldschoon”, klinkt het in de talloze reacties op de kiekjes.

Of ze de vuilbekkerij van haar vader heeft geërfd, is niet geweten, maar haar looks heeft ze duidelijk van haar mama, Tana. En dat ontsnapte niet aan de aandacht van enkele van haar volgers op sociale media: “Je bent helemaal je mama. Goed dat je niet op je vader lijkt.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3/4 ????

A post shared by HollyAnna Ramsay (@hollyramsayy) on

 

Corrigeer