Na breuk met Bridget, André Hazes dan toch weer samen met Monique?

Na breuk met Bridget, André Hazes dan toch weer samen met Monique?

Bridget Maasland (links) en André Hazes (midden) vormden enkele maanden een koppel. Rechts: Monique Westenberg.

Terwijl Bridget Maasland op de radio vertelt over haar liefdesverdriet, ligt André Hazes terug ‘thuis’ naast Monique Westenberg. Het is een nieuwe, weliswaar weinig verrassende, wending in de Hazes-saga.

De breuk tussen Monique en André afgelopen zomer hield half Nederland in de ban, vooral omdat de zanger al meteen de nieuwe liefde vond bij presentatrice Bridget. Afgelopen dagen raakte bekend dat hun prille liefde niet bestand was tegen de aandacht van de media en de twee dan toch maar hun eigen weg zouden gaan.

“Door al die negativiteit, al die druk en weerstand hebben we niet de kans gekregen om onze eigen liefde te ontplooien”, zei Bridget woensdagochtend nog op Radio 538. “In de eerste maanden leef je op een roze wolk, maar als je weer gaat aarden, kijk je om je heen en maak je de balans op. Soms moet je gewoon besluiten je verlies te nemen en door te gaan.”

LEES OOK. Een Valentijn om snel te vergeten: hoe een ‘ex on the beach’ het einde inluidde van André Hazes en Bridget

Bridget liet nog verstaan dat ze veel liefdesverdriet heeft. Ze ontkent wel dat André zou zijn vreemdgegaan met zijn ex, Monique Westenberg. “Het is niet gegaan op Curaçao zoals veel media nu suggereren. Ik ben me er niet bewust van dat hij vreemdgegaan is.”

Nu zou volgens het Nederlandse blad Privé de reden van de breuk toch eerder te wijten zijn aan Hazes herwonnen liefde voor Monique, de moeder van zijn zoontje. De zanger zou meteen na zijn reis naar Curaçao de nacht gespendeerd hebben bij zijn (voormalige) ex-partner.

View this post on Instagram

❤️❤️☀️☀️✈️✈️

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland) on

bekijk ook

Opvolging verzekerd: André Hazes III zingt ‘Leef’

ZIEN. Metallica zingt “Bloed, zweet en tranen” van André Hazes

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees