Vliegen en Gillé gaan er meteen uit in dubbelspel in ATP Rio de Janeiro

Vliegen en Gillé gaan er meteen uit in dubbelspel in ATP Rio de Janeiro

Foto: Photo News

Joran Vliegen en Sander Gillé hebben zich woensdag niet kunnen plaatsen voor de tweede ronde (kwartfinales) van het dubbelspel op het ATP-toernooi in het Braziliaanse Rio de Janeiro (gravel/1.759.905 dollar).

De Limburgse tandem verloor in de eerste ronde van het thuisduo Felipe Meligeni Rodrigues Alves en Thiago Monteiro: 7-6 (8/6), 4-6, 10-3. In de kwartfinales wacht voor het winnende paar thuisspelers Orlando Luz en Rafael Matos, die een wildcard kregen. Zij stuntten in de eerste ronde tegen de Colombiaanse topreekshoofden Juan-Sebastian Cabal en Robert Farah.

Gillé en Vliegen kenden als duo een erg succesvol 2019. De Limburgers wonnen in juli vorig jaar hun eerste twee ATP-titels. Ze triomfeerden zowel in het Zweedse Båstad als het Zwitserse Gstaad. Eind september voegden ze het toernooi in het Chinese Zhuhai toe aan hun palmares. De Belgen wonnen samen ook al dertien Challengertitels.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.