Celebs

Eva Mendes reageert gevat op volger die haar ‘oud’ noemt

Eva Mendes reageert gevat op volger die haar ‘oud’ noemt

Foto: ISOPIX

Over twee weken wordt Eva Mendes 46. Hoewel ze “geshockeerd” is dat ze ondertussen al zo oud is, kijkt ze die leeftijd ook met veel positiviteit tegemoet. Ze diende een van haar volgers op Instagram dan ook op vrolijke wijze van een repliek toen die zei dat ze er oud begon uit te zien.

Toen Eva Mendes onlangs een foto deelde op Instagram, schreef een van haar volgers “dat ze er toch oud begon uit te zien”. Maar in plaats van zelf gemeen uit de hoek te komen, reageerde de actrice en echtgenote van Ryan Gosling gelaten. “Ja, je hebt gelijk. Gelukkig word ik oud, want dat wil zeggen dat ik er nog steeds ben. Ik word binnenkort 46 en ben nog elke dag dankbaar dat ik ouder word. Was het de bedoeling van jouw opmerking om mij slecht te doen voelen? Dat deed het niet.”

Ze greep dat moment meteen ook aan om in een gesprek met People een en ander duidelijk te maken over oudere vrouwen in het algemeen. “Ik denk niet dat die volger kwade bedoelingen had met die opmerking, maar ik denk dat het een gevaarlijke uitspraak is omdat het in onze maatschappij is ingebed dat ouder worden iets is waar we bang voor moeten zijn of ons voor moeten schamen.”

Bovendien vindt ze het “ouderwets” om vrouwen niet naar hun leeftijd te vragen. “Je mag me altijd mijn leeftijd vragen en ik zal die met plezier meedelen. Maar ik word 46 en ben daar toch een klein beetje geshockeerd door. Ik voel me geen 46, maar heb wel het gevoel dat ik ook 46 jaar ervaring met me meedraag en dat geeft me kracht.”

Eva Mendes reageert gevat op volger die haar ‘oud’ noemt
Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees