Waarom het vest van Lothar wel héél krap zat in ‘Blind getrouwd’

Waarom het vest van Lothar wel héél krap zat in ‘Blind getrouwd’

Volgens reacties op sociale media zat de kostuumvest van Lothar te strak

De nieuwste aflevering van ‘Blind getrouwd’ zorgde voor best wat commotie bij kijkend Vlaanderen. Daarin stonden Tatiana (29) en haar match Lothar (26) voor het altaar. Maar waar iedereen echt op lette, was het veel te kleine kostuumvest van Lothar. VTM schept nu klaarheid: “Het ligt aan het opnamemateriaal.”

“Ben ik de enige die vond dat zijn vest echt niet paste?”, vraagt Saskia zich af op de Facebookpagina van Blind getrouwd. En ze is lang niet de enige die iets is opgevallen aan het kostuumvest van Lothar. Toen de spontane jongeman voor het altaar stond, trok hij aan zijn mouw en stond hij ongemakkelijk te frummelen. “Dat kostuum van hem was echt te klein. Knoop gespannen. Hoe kun je zo op tv verschijnen? Slechte verkoper van kostuums geweest”, reageert iemand anders nog op Facebook.

LEES OOK. Kritiek op “te krap kostuum” in ‘Blind Getrouwd’: zo kies je voor een pak dat past. (+)

Is Lothar echt bij een slechte verkoper geweest? “Nee, zijn kostuumvest is op maat gemaakt”, zegt Elle De Leeuw van VTM. “Bij de mannen wordt het opnamemateriaal normaal aan de broek vastgemaakt, maar bij Lothar ging dat niet. Daarom hebben we het bij hem aan een band gehangen om onder zijn kostuumvest te steken. Daardoor zit zijn vest wat strakker.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees