Met chilipeper of citroengras: eerste pindakaaswinkel van België opent in hartje van Antwerpen

Met chilipeper of citroengras: eerste pindakaaswinkel van België opent in hartje van Antwerpen

Voor Chiel Spruitenburg heeft pindakaas geen geheimen meer. Foto: rr

Antwerpen -

Pindakaas met chilipeper en citroengras, met witte chocola of toch maar een oer-Hollands potje. Zaterdag opent De Pindakaaswinkel een eerste vestiging in België, in de Wilde Zee in Antwerpen. Klanten kunnen er elf verschillende soorten pindakaas op de kop tikken. “Voorlopig openen we voor twee maanden. Wordt het een succes, dan blijven we langer open”, zegt mede-eigenaar Chiel Spruitenburg.

Niet alleen Nederlanders eten al eens graag pindakaas. Ook meer en meer Belgen zijn fan van de smeuïge smeerpasta, weten ze bij De Pindakaaswinkel. Het concept werd 3,5 jaar geleden bedacht en uitgewerkt ...

Het beste van Enkel voor abonnees