Celebs

Vader Markle: “Ik ben bijzonder boos op Meghan en Harry”

Vader Markle: “Ik ben bijzonder boos op Meghan en Harry”

Hij kan het maar niet laten, Thomas Markle. Opnieuw zet de 75-jarige man de aanval in op zijn dochter Meghan en schoonzoon prins Harry. “Ze beledigen de Queen en het Britse volk.”

Thomas Markle werd aan een supermarkt in zijn woonplaats in Mexico opgewacht door enkele reporters en wou toch een en ander kwijt over zijn dochter en schoonzoon. Hij werd niet uitgenodigd op hun huwelijk en kreeg nog altijd zijn kleinzoon Archie niet te zien en dat ligt hem duidelijk nog altijd zwaar op de maag. Hij haalt dan ook opnieuw uit naar het stel.

“Ik ben momenteel heel erg boos op Meghan en Harry. Volgens mij hebben ze helemaal het recht niet om de term royal te gebruiken. Ik vind bovendien dat ze niet mogen spreken tegen de Queen zoals ze hebben gedaan. Ze beledigen haar en het Britse volk.” Die reactie komt er naar aanleiding van het nieuws dat Harry en Meghan hun titels naast zich neer zullen leggen en het feit dat de Queen hen daarop verbood om in hun communicatie nog het woord royal te gebruiken.

“Mijn dochter heeft me de dag voordat ze trouwde gedumpt, ze heeft mijn familie gedumpt en die van Doria (de moeder van Meghan, nvdr.), ze heeft al iedere familie laten stikken en doet nu ook nog eens hetzelfde met de Britse koninklijke familie”, zei hij nog voor hij weer in de auto stapte.

LEES OOK. Klap voor hertog en hertogin van Sussex: Queen verbiedt Harry en Meghan om nog langer hun titel te gebruiken

bekijk ook

Vader van Meghan Markle haalt opnieuw uit: “Dit is niet de vrouw die ik opgevoed heb”
Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees