Het begon met een foodtruck, nu bouwen Tim en Pavan in hun restaurant bijna straten van Bombay na: “Het plaatje moet kloppen”

Het begon met een foodtruck, nu bouwen Tim en Pavan in hun restaurant bijna straten van Bombay na: “Het plaatje moet kloppen”

Pavan Baja (l.) en Tim Van Den Heuvel (r.) geven chef Hemant Dangwal (m.) de ruimte om vers roomali roti-brood te bakken. Foto: DVH

Gent -

De straten van Bombay en New Delhi reiken sinds kort tot aan Sint-Jacobs. Mission Masala brengt streetfood uit India naar Gent. “In Antwerpen zijn we al elke dag volzet”, zeggen Tim Van Den Heuvel en Pavan Baja, van wie het verhaal vijf jaar geleden begon met een foodtruck. “Een groter restaurant in Gent was de logische volgende stap.” Fans van spicy eten weten waarheen.

Een riksja tegen de muur, vloekende lichtreclame aan de muur, een toog van oude zeecontainers en een groezelig gangpad naar de toiletten. Wie de deur van Mission Masala openzwaait, komt meteen in een ...

Het beste van Enkel voor abonnees